Καλώς ορίσατε στην Κρήτη!

Το Creta Travel Services είναι ένα έμπειρο τουριστικό γραφείο, με δυναμική παρουσία στον χώρο του ταξιδιού, που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για διακοπές στην Κρήτη.

Η ενθουσιώδης ομάδα του CTS θα σας συμβουλεύσει στον σχεδιασμό του ταξιδιού σας, θα οργανώσει τις μετακινήσεις σας ή θα κανονίσει τη διαμονή σας στο αγαπημένο σας ξενοδοχείο ή συγκρότημα διαμερισμάτων!

Για τον μεμονωμένο ταξιδιώτη ή ειδικές ομάδες, για διακοπές χαλάρωσης ή επαγγελματικές συναντήσεις, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε καταλύματα, δραστηριότητες, εκδρομές και ενοικιάσεις λεωφορείου ή αυτοκινήτου.

Η ποιότητα και η προσωπική προσέγγιση είναι οι αξίες μας που διατηρούν σε υψηλό επίπεδο τις υπηρεσίες μας καθώς και μία μακροχρόνια συνεργασία με τουριστικά πρακτορεία από τη Δανία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Πολωνία και άλλες χώρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορές προσαρμοσμένες σε εσάς και όταν βρεθείτε πλέον στην Κρήτη είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε το κέντρο εξυπηρέτησης μας “CTS Service Center” για οποιαδήποτε βοήθεια στον προορισμό σας!