Εισερχόμενος Τουρισμός

Ο εισερχόμενος τουρισμός μας βασίζεται στην τοπική εκπροσώπηση των τουριστικών πρακτορείων από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, σε συνδυασμό με την οργάνωση προγραμμάτων για ειδικές ομάδες και για μεμονωμένους επισκέπτες σε ολόκληρο το νησί της Κρήτης.

Οι τουριστικοί πράκτορες και οι συνεργάτες μας στο χώρο του τουρισμού έχουν την πλήρη δέσμευση και εξατομικευμένη υποστήριξη στον προορισμό, ώστε να δημιουργηθεί ένα άκρως επιτυχημένο και μοναδικό προϊόν, που θα εκφράζει τη δική τους ταυτότητα για την επίτευξη των στόχων τους. Οι υποχρεώσεις μας συμπεριλαμβάνουν: συμβόλαια καταλυμάτων και διατήρηση εμπιστευτικών επαφών με τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων, χειρισμό κρατήσεων και ειδικών αιτημάτων, οργάνωση μεταφορών, έμπειρη εξυπηρέτηση στο αεροδρόμιο και ένα ελκυστικό πρόγραμμα εκδρομών. Επιδίωξη μας είναι  μία αληθινά προσωπική προσέγγιση και, μέσω τακτικών επαφών και συνεχών ενημερώσεων τους έχουμε ως αποτέλεσμα μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.

Επιπλέον εστιάζουμε την πλήρη προσοχή μας σε οποιοδήποτε αίτημα των ειδικών ομάδων και του μεμονωμένου ταξιδιώτη, παρέχοντας ένα μοναδικό ταξιδιωτικό πρόγραμμα και προσωπικές συμβουλές. Η σε βάθος γνώση μας για την Κρήτη, η δημιουργικότητα, οι επαφές μας και η προσοχή στη λεπτομέρεια μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε αυθεντικές εμπειρίες διακοπών.

Το κέντρο εξυπηρέτησης του CTS βρίσκεται κοντά στα δημοφιλή θέρετρα  διευκολύνοντας την επαφή και επικοινωνία  μαζί μας. Η ομάδα μας μιλάει διάφορες ξένες γλώσσες, υποδέχεται τους επισκέπτες παρέχοντας ποιότητα υπηρεσιών, οι οποίες προσαρμόζονται στα μέτρα σας, σε μια αυθεντική φιλοξενία!